Et kitesurfing kursus er også kaldet kitekursus eller kitesurf kursus. Et kitekursus, er en gennemgang af teori og praksis af kitesurfing. Kitesurfing er en ekstremsport derfor kræver det at man får den korrekte kitesurf undervisning. Et kitekursus vil give dig den fornødne erfaring til at gå ud på egen hånd efter dit kitesurfing kursus.

Hvad består et kitesurfing kursus af?

Et kitesurfing kursus består typisk af 5-10 timer. Heraf inkluderer de første timer typisk kitesurf undervisning i trainer kite og tilrigning. Trainer Kiten skal lære dig at styre kiten, her kommer du igennem forskellige kite øvelser, som skal lære dig kite styring. Hos Kitesurfingkursuskbh.dk går vi meget op i at du bliver oplært godt i trainerkiten, da 90 % af det at kitesurfe, er at lære at styre kiten. Du vil få en 2 timers gennemgang af trainerkiten og vi kommer igennem en masse kite øvelser. Tilrigningen er en gennemgang af din kite, bar, pumpe og liner, hvor vi gennemgår alle systemer og dele på udstyret.

Næste del af dit kitesurfing kursus, vil bestå af øvelser med kiten på vandet og du vil lære at komme op og surfe. Først vil du blive introduceret til relaunch af kiten, som viser hvordan du får kiten op af vandet igen. Herefter vil du blive trukket igennem vandet uden boardet for at få en fornemmelse af kiten og lærer at styre kiten og til sidst vil du øve at komme op og surfe.

Derfor skal du på kitesurf kursus

Det er vigtigt at tage et kitesurfing kursus, dette skyldes at du det er moder naturs kræfter du leger med og det er vigtigt at have respekt for. Det er især vigtig at have øjne åbne over sommeren, da der hyppigt kan opstå tordenbyger. Derudover kan mørke skyer også have mere vind med sig, derfor er det vigtig at du kommer i sikkerhed med din kite inden uvejret er over dig.

Priser på kitesurfing kursus

Prisen på et kitesurfing kursus, er meget svingende. Det vigtigste er at du kommer på et kitesurfing kursus som kan tage dig igennem alle aspekter af kitesurfing. Det er vigtig at du tjekker op med din kiteskole at du får et ordentligt kitesurfing kursus, som indeholder både teori og praktiske kite øvelser. Et kitesurfing kursus, afholdes både som one-on-one med din kitesurfing instruktør, men kan også holdes i hold af 2 eller 4 personer. Vi mener at kitesurfing kursus med hold af 4 personer er for mange, i vil ikke få særligt meget ud af jeres kitekursus da i er 4 som skal dele kiten. Hos Kitesurfingkursuskbh.dk har vi en fast regl om at vi maks har 2 kursister pr hold, dette sikrer et godt kvalitativt kitesurfing kursus. Derudover vil du have en kitebuddy, som i kan hjælpe hinanden i gang efter jeres kitekursus.