Der er mange københavnere som ikke ved at et af de bedste steder at starte kitesurfing er i København. Et kitesurfing kursus i københavn vil typisk foregå på enten Sydvestpynten eller Cafe Sylten, på amager. Begge er kendt for at være nogle af de sikreste og mest begyndervenlige kitespots i Danmark. Det skyldes at du kan bunde langt ud, der er ingen strømme, det er fladtvand og vigtigst af alt der er ingen hajer 🙂

København kitesurfernes by

Det som gør københavn til kitesurfernes by er blandt andet at der er meget kort til kitespotsne. Det tager ca 20 min at køre fra kbh til Sydvestpynten og det samme til Sylten. Dette gør dem meget let tilgængelige både i bil og med offentligt transport, samtidig er der også en rigtigt fedt miljø blandt de københavnske kitesurfere. Der er et fælles online forum og facebook grupper som samler alle københavnske kitesurfere. hvilket gør at man hurtigt kommer i snak med andre kitesurfere og får opbygget sig sin egen lille vennegruppe af kitesurfere.

Hvorfor tage kitesurfing kursus i københavn?

Mange som gerne vil starte med at kitesurfe, som vælger at tage deres kitesurfing kursus i udlandet, det er typisk på en ferie sydpå, hvor man tænker at forholdene er bedre og vandet er varmere. Og ja det er også rigtig at vandet er varmere og det er måske lidt lækre med en sandstrand i middelhavet end en tanget strand i København. Men det man ikke tænker på, er at der typisk er bølger og strømme på kitespots i udlandet. Hvor vi i København har fladt vand og ingen strømme. Hvilket gør københavn til et mere sikkert sted at lære at kitesurfe. Der er også mange erfarne kitesurfere, som efter at have været på ferie sydpå erkender at kitesurfing i københavn er et af de bedste steder at kitesurfe.

Hvorfor skal du tage kitekursus i københavn?

Der er flere grunde til at du skal tage kitesurfing kursus i københavn. Et er at kitesurfing er en ekstremsport og hvis du ikke tager et kitekursus og får en ordentlig instruktion kan det ende galt for dig eller en af dine kommende kitekollegaer. Kitesurfing er ikke en sport som man selv kan lærei, det kræver en instruktør som kan guide dig stille og roligt igennem en læringsproces indtil at du vil være klar til at gå ud på egen hånd.

Hvorfor vælge SURFTOUR kiteskole?

Grunden til at du skal vælge os, er fordi at vi har nogle af landets bedste og mest kompetente kiteinstruktører vi går meget op i at føre en sikker og grundig kitesurfing undervisning, hvor vi dækker alle aspekter af kitesurfing.